21/11/2019

Νέο Εταιρικό σποτ από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Με μια ουσιαστική αναδρομή στην ιστορική εξέλιξη της Τράπεζας παρουσιάζεται σήμερα το νέο εταιρικό σποτ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Δίνοντας έμφαση στον επαγγελματία, στον γονιό, στον φοιτητή, στις καθημερινές ανάγκες και στην διαχρονική στήριξη στους πελάτες της, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων λανσάρει το νέο της εταιρικό διαφημιστικό και ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια η οποία μετρά πλέον κοντά στα 25 χρόνια.

Το νέο εταιρικό σποτ παρουσιάζει τρείς διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων οι οποίοι στηρίχθηκαν από την Τράπεζα και εξελίχθηκαν παράλληλα με αυτήν κάνοντας το όνειρο τους πραγματικότητα.

Η κεντρική ιδέα του τηλεοπτικού σποτ βασίζεται στο “σημάδι” που προκύπτει τη στιγμή που γίνεται μια καινούρια αρχή.

Ποιο συγκεκριμένα στο σποτ παρουσιάζεται η ιστορία ενός ξυλουργού η οποία ξεκινά από το 1995, ο οποίος είναι βοηθός σε ένα μικρό ξυλουργείο και βρίσκεται εν ώρα εργασίας υπό την επίβλεψη του αφεντικού, όταν ένας ήχος από απέναντι του αποσπά την προσοχή. Βλέπει κάποιον να κρεμάει την ταμπέλα της Τράπεζας. Αυτό αποτέλεσε το σημάδι που έψαχνε για να ξεκινήσει. Μετά από καιρό, βρίσκεται στην τράπεζα και με την βοήθεια της, κάνει τα πρώτα του βήματα.

10 χρόνια μετά, ο ξυλουργός είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. Βρίσκεται λοιπόν σε μια μεγάλη άδεια αποθήκη με τον Τραπεζικό που εμπιστεύεται και μελετούν αρχιτεκτονικά σχέδια. Έρχεται η ώρα που κρεμάει ταμπέλα ‘’ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΠΙΠΛΩΝ’’. Σήμερα, έχοντας πλέον μια σύγχρονη γραμμής παράγωγης, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων είναι εδώ για να κάνει πράξη όλα όσα έχει ονειρευτεί.

Στη συνέχεια παρουσιάζεται η ιστορία ενός ψαρά η οποία ξεκινά επίσης το 1995, μια ημέρα μετά τα εγκαίνια της Τράπεζας. Ο ψαράς βοηθάει τον πατέρα του να ράψει τα δίχτυα, όταν πέφτει στα χέρια του η εφημερίδα που αναφέρει τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων. Αυτό ήταν το σημάδι που έψαχνε για να ξεκινήσει και παίρνει την απόφαση να ανοίξει το δικό του ιχθυοπωλείο. 10 χρόνια μετά σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα και με την βοήθεια του Τραπεζικού του, το υλοποιεί. Σήμερα, έχοντας πλέον μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης αλιευμάτων, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων είναι εδώ για να συνεχίσει να κάνει πράξη όλα όσα είχε ονειρευτεί.

Τέλος, προσεγγίζεται η έννοια της αποταμίευσης μέσα από την συγκινητική ιστορία ενός πατέρα με την κόρη του. 15 χρόνια πριν, σε ένα παιχνιδάδικο της πόλης, ανάμεσα σε δεκάδες παιχνίδια, το κοριτσάκι ζητά από τον πατέρα του να της αγοράσει ένα κουμπαρά γουρουνάκι. Αυτό ήταν το σημάδι του αποταμιευτικού λογαριασμού. Ο πατέρας με σκοπό να μεταλαμπαδεύσει στην κόρη του την έννοια της αποταμίευσης, βάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα κέρματα μαζί με το παιδί στον κουμπαρά, ενώ την συνοδεύσει κάθε τόσο στην Τράπεζα προκειμένου να καταθέσει τις αποταμιεύσεις της. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, το 2009, στο πλαίσιο του προγράμματος της τότε εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επιβράβευσε την απόδοση του κοριτσιού στο σχολείο. Σήμερα το κορίτσι επιλέγει να μεταβεί στο εξωτερικό προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές της. Ο πατέρας, έχοντας μαζέψει τις αποταμιεύσεις όλων αυτών των ετών, δίνει στο αεροδρόμιο το βιβλιάριο στα χέρια της κόρης του για να κάνει πράξη όλα όσα είχε ονειρευτεί.

Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων. Κεφάλαιο μας ο άνθρωπος.

Δείτε το εδώ

ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
Lorem Ipsum
ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
Lorem Ipsum
ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

Νεα

Νέο
13/09/2022
Αμετάβλητο το Βασικό Επιτόκιο Χορηγήσεων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο
08/09/2022
Ενημέρωση προς τους Μεριδιούχους της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων σχετικά με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας Α.Ε
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
26/07/2022
Αμετάβλητο το Βασικό Επιτόκιο Χορηγήσεων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο
11/07/2022
Αποτελέσματα Ψηφοφορίας Γενικής Συνέλευσης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο
16/06/2022
Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο
06/05/2022
Απόφαση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης 05/05/2022
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο
13/04/2022
Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
22/12/2021
Η Τράπεζα Χανίων ενισχύει κοινωνικές δομές τις ημέρες των Χριστουγέννων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο
10/12/2021
Διπλή διάκριση για την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ