Ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης πληρωμών

Επιλέξτε την υπηρεσία που ταιριάζει στις επιχειρηματικές σας ανάγκες

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων παρέχει στην επιχείρησή σας μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που αφορά στην αποτελεσματική διαχείριση των πληρωμών της επιχείρησής σας σε τράπεζες εντός και εκτός Ελλάδας.

  • Επισκεφτείτε ένα Κατάστημά μας ώστε μαζί να βρούμε λύσεις που εξυπηρετούν τις δικές σας επιχειρηματικές ανάγκες, ή
  • Κάντε log in στο ολοκληρωμένο και συνεχώς αναβαθμιζόμενο eBanking

Επιλέξτε την υπηρεσία που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας:

Μέσω Καταστημάτων

Επισκεφτείτε ένα από τα Καταστήματά μας για να μεταφέρετε με ασφάλεια κεφάλαια και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις πληρωμές της επιχείρησής σας, με την πολύτιμη βοήθεια του εξειδικευμένου και αξιόπιστου προσωπικού της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Κερδίζετε έτσι πολύτιμο χρόνο, χωρίς να αναλώνεστε στην διεκπεραίωση χρονοβόρων επαναλαμβανόμενων οικονομικών υποχρεώσεων και μειώνετε μακροπρόθεσμα τα λειτουργικά έξοδα.

Εμπιστευτείτε τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και για τις πληρωμές των οικονομικών υποχρεώσεων της επιχείρησής σας.
Εναλλακτικά, συμπληρώστε μια πάγια εντολή άμεσης χρέωσης και απαλλαγείτε από την υποχρέωση να επισκέπτεστε τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η Τράπεζά μας συμμετέχει στα εγχώρια και διεθνή συστήματα εκκαθάρισης και συστήματα πληρωμών. Κατά συνέπεια, η επιχείρησή σας απολαμβάνει τα οφέλη που παρέχει ο Ενιαίος Χώρος Πληρωμών σε ΕυρώSEPA (Single Euro Payments Area).

Μέσω του eBanking

Για τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές της επιχείρησής σας χρειάζεστε μόνο σύνδεση στο internet και ελάχιστο χρόνο! Απλοποιήστε την καθημερινή σας τραπεζική επιλέγοντας το ανανεωμένο eBanking.

Εξασφαλίστε χρόνο και κερδίστε σε ευκολία και κόστος. Ειδικά για τις επαναλαμβανόμενες συναλλαγές της επιχείρησής σας, όπως μεταφορές πιστώσεων/εμβάσματα και πληρωμές πάγιων υποχρεώσεων, το λειτουργικό κόστος των συναλλαγών σας μειώνεται βραχυπρόθεσμα. Η Τράπεζά μας έχει εξασφαλίσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όσον αφορά τις Web συναλλαγές στην ευρύτερη τραπεζική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το eBanking μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων στα τηλέφωνα 2821025575, 2821025595,  και 2821025526 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@chaniabank.gr

Μέσω Πάγιων Εντολών

Επισκεφτείτε ένα Κατάστημά μας ώστε να μας αναθέσετε την εξόφληση των επαναλαμβανόμενων οικονομικών υποχρεώσεων της επιχείρησής σας, μέσω της υπηρεσίας Άμεσων Χρεώσεων Dias Direct Debit, με σύνδεση του τραπεζικού λογαριασμού που διατηρείτε.

Μάθετε περισσότερα για την εξόφληση πάγιων εντολών εδώ.