13/12/2012

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων επεκτείνει το πρόγραμμα κάλυψης των απαιτήσεων των φαρμακείων από τον ΕΟΠΥΥ

Δελτίο Τύπου

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης πρωτοβουλίας που είχε αναλάβει τον Σεπτέμβριο, με στόχο να συμβάλλει στη λύση του προβλήματος της προμήθειας φαρμάκων για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ από τα φαρμακεία των Χανίων, αποφάσισε να επεκτείνει τη δράση αυτή.

Συγκεκριμένα, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων αποφάσισε να προσφέρει χρηματοδοτικό προϊόν στα φαρμακεία, ώστε να καλύψει το κόστος των φαρμάκων που δεν έχουν πληρωθεί από τον ΕΟΠΥΥ και για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο, ενώ όπως είχε προαναγγείλει, από σήμερα επεκτείνει το πρόγραμμα αυτό και πέραν των Χανίων, καλύπτοντας όλα τα φαρμακεία της Κρήτης που θα χρειαστούν χρηματοδότηση. Με δεδομένο ότι οι φαρμακοποιοί το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε συχνές κινητοποιήσεις λόγω της έλλειψης ρευστότητας που δημιουργείται από τις  καθυστερήσεις πληρωμών  από τον ΕΟΠΥΥ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι ασφαλισμένοι να προμηθευτούν τα φάρμακά τους, η Τράπεζα με αυτή της την πρωτοβουλία προσφέρει λύση στο πρόβλημα ρευστότητας των φαρμακοποιών, με στόχο την ανακούφιση των ασφαλισμένων.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού τα φαρμακεία θα εκχωρούν στην Τράπεζα τις απαιτήσεις τους από τον ΕΟΠΥΥ, ενώ το προϊόν της χρηματοδότησης θα κατευθύνεται απευθείας στους προμηθευτές των φαρμακείων.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της υπευθυνότητας και της ευαισθησίας με την οποία η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων έχει δεσμευθεί να λειτουργεί, ενώ παράλληλα αποδεικνύει ότι βρίσκεται κοντά στους πολίτες καλύπτοντας τις πραγματικές τους ανάγκες και δίνοντας λύσεις σε θέματα ζωτικής σημασίας.

Νεα

Νέο
20/06/2024
Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
16/05/2024
«Green School by Τράπεζα Χανίων» για την ενδυνάμωση της περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
26/04/2024
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Digital School by Τράπεζα Χανίων»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο
24/01/2024
Προσπάθειες απάτης μέσω απατηλής σελίδας
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
07/12/2023
«Green School byΤράπεζα Χανίων» για την ενδυνάμωση της περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
27/09/2023
Η ηθική τραπεζική ως απάντηση στις σύγχρονες προκλήσεις στο επίκεντρο του Συνεδρίου που διοργάνωσε η Τράπεζα Χανίων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
09/07/2023
Ξεκινούν οι διαδικασίες για την μετατροπή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων σε ΑΕ. Έλαβε έγκριση από την Γενική Συνέλευση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο
15/06/2023
Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
09/05/2023
Νέα στήριξη στους δανειολήπτες από την Τράπεζα Χανίων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ