17/01/2018

Δωρεά Οχήματος στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου

Σήμερα το μεσημέρι, στο κτήριο διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, παραδόθηκαν τα κλειδιά οχήματος τύπου VAN που αποφάσισε να δωρίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου, ως ελάχιστη αναγνώριση στο σημαντικό κοινωνικό έργο που αποτελεί.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Τράπεζας, η οποία προχώρησε στην εν λόγω δωρεά, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της Κοινωφελούς Επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου  η οποία αναλαμβάνει την έγκαιρη διεκπεραίωση της διαδικασίας διανομής γευμάτων και τροφίμων πρώτης ανάγκης, σε 380 κατοίκους του Αποκόρωνα.

Ο κ. Μαρακάκης επισήμανε την σπουδαιότητα του έργου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αποκορώνου και την ουσιαστική προσφορά της σε οικονομικά αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Τόνισε επιπλέον πως η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, τον καιρό της κρίσης επικεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος των χορηγιών της στον άνθρωπο προκειμένου να μην υπάρχει κανένα σπίτι χωρίς τα στοιχειώδη τρόφιμα.

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Κουκιανάκης με τη σειρά του ευχαρίστησε θερμά τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και συμπλήρωσε πως το όχημα αυτό θα γίνει το μέσον εκείνο το οποίο θα προσφέρει την αγάπη που οι ίδιοι οι Αποκορωνιώτες επιζητούν. Επιπλέον προέτρεψε τους Δημότες του Αποκορώνα να στηρίζουν ενεργά τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων γιατί στηρίζει και αυτή με κάθε τρόπο τη ντόπια οικονομία.

ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

Νεα

Νέο
13/09/2022
Αμετάβλητο το Βασικό Επιτόκιο Χορηγήσεων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο
08/09/2022
Ενημέρωση προς τους Μεριδιούχους της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων σχετικά με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας Α.Ε
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
26/07/2022
Αμετάβλητο το Βασικό Επιτόκιο Χορηγήσεων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο
11/07/2022
Αποτελέσματα Ψηφοφορίας Γενικής Συνέλευσης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο
16/06/2022
Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο
06/05/2022
Απόφαση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης 05/05/2022
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο
13/04/2022
Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
22/12/2021
Η Τράπεζα Χανίων ενισχύει κοινωνικές δομές τις ημέρες των Χριστουγέννων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο
10/12/2021
Διπλή διάκριση για την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ