10/12/2021

Διπλή διάκριση για την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Δύο βραβεία απέσπασε η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων  στους πιο σημαντικούς θεσμούς επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα.

Η εφαρμογή του Mobile app της  Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων  έλαβε το bronze award στην κατηγορία Digital Innovation through Mobile των Mobile Excellence Awards 2022 , του πιο σημαντικού θεσμού επιβράβευσης της καινοτομίας σε εφαρμογές, υπηρεσίες και υποδομές στον χώρο του mobile, που διοργανώθηκε από την Boussias, με την τιμητική υποστήριξη του ΣΕΚΕΕ, της ΕΕΚΤ και του ΣΕΠΕ στις 9 Δεκεμβρίου 2021.

Το δεύτερο βραβείο της της  Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων αφορά το Web Banking και τη διάκριση του στα  Ermis Αwards 2021 με το Bronze award στην κατηγορία CRAFT & TECHNOLOGICAL ARTISTRY.

Η ψηφιακή υπηρεσία του Mobile app ξεχώρισε για τη νέα εμπειρία που προσφέρει στο πελατολόγιο της Τράπεζας  να μεταφέρουν εξ αποστάσεως τη συνεργασία τους με την Τράπεζα εύκολα και γρήγορα μέσα από ένα σύγχρονο και απλό περιβάλλον. Παράλληλα, η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί αναγνώριση των καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών της Τράπεζας και αναδεικνύει τη δέσμευσή της για σύγχρονες λύσεις και εργαλεία που θα προσφέρουν στους Πελάτες βελτιωμένη εμπειρία και ακόμα πιο ποιοτική εξυπηρέτηση.

Για έβδομη χρονιά επιβραβεύθηκε η καινοτομία σε εφαρμογές, υπηρεσίες και υποδομές.

Στην έβδομη τελετή απονομής των Mobile Excellence Awards 2022 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 το  βραβείο της Τράπεζας το παρέλαβαν o Διευθυντής Πληροφορικής κ. Σήφης Κουτρουμπάς  & ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων κ. Ιάκωβος Ρούσσος.

Με αφορμή τις βραβεύσεις, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων κ. Ιάκωβος Ρούσσος δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διπλή αυτή διάκριση, καθώς αποτελεί ηθική αναγνώριση της προσπάθειας των εργαζομένων μας αλλά και της προσήλωσής μας στην ποιότητα και την καινοτομία. Το νέο mobile app & η ψηφιακή πλατφόρμα του web αποτελούν μόνο ένα μέρος των πρωτοβουλιών μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Τράπεζας  και έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας να θέτουμε τον πελάτη μας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας με στόχο να του προσφέρουμε εξαιρετική εμπειρία φροντίδας και εξυπηρέτησης.”

Ο Διευθυντής Πληροφορικής κ. Σηφης Κουτρουμπάς , δήλωσε: “Για την υλοποίηση του νέου mobile app & της ψηφιακής πλατφόρμας του web συνεργάσθηκε αποτελεσματικά μια ομάδα συναδέλφων με εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία από διαφορετικούς τομείς μαζί με τους κατάλληλους συνεργάτες μας, τις εταιρείες INDICE και IGNOTA. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία σήμερα, δημιουργήσαμε ψηφιακές εφαρμογές με σύγχρονο και παράλληλα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, προσβάσιμες από οποιασδήποτε συσκευή. Οι προσπάθειές μας, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς η πλατφόρμα μας , θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες λειτουργικότητες και υπηρεσίες, με στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή ψηφιακή εμπειρία.”

ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

Νεα

Νέο
20/06/2024
Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
16/05/2024
«Green School by Τράπεζα Χανίων» για την ενδυνάμωση της περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
26/04/2024
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Digital School by Τράπεζα Χανίων»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο
24/01/2024
Προσπάθειες απάτης μέσω απατηλής σελίδας
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
07/12/2023
«Green School byΤράπεζα Χανίων» για την ενδυνάμωση της περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
27/09/2023
Η ηθική τραπεζική ως απάντηση στις σύγχρονες προκλήσεις στο επίκεντρο του Συνεδρίου που διοργάνωσε η Τράπεζα Χανίων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
09/07/2023
Ξεκινούν οι διαδικασίες για την μετατροπή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων σε ΑΕ. Έλαβε έγκριση από την Γενική Συνέλευση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο
15/06/2023
Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
09/05/2023
Νέα στήριξη στους δανειολήπτες από την Τράπεζα Χανίων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ