03/02/2014

Απονομή υποτροφιών σε διδακτορικούς φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης

Δελτίο Τύπου

Στην βράβευση δύο διδακτορικών φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, προσφέροντάς τους υποτροφίες, προχώρησε η θυγατρική εταιρεία της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΚΡΗΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, σε μια τελετή που έλαβε χώρα εχθές Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη φιλοσοφία και στρατηγική της Τράπεζας για την έμπρακτη στήριξη και επιβράβευση της έρευνας και της επιστήμης στην Ελλάδα και ειδικά όπως αυτή προάγεται από την εξαιρετική δουλειά που υλοποιείται από τους φοιτητές και καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, ενός ιδρύματος που κατά καιρούς έχει τύχει διεθνούς αναγνώρισης

Ειδική τριμελής επιτροπής που απαρτιζόταν από μέλη ΔΕΠ της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος αξιολόγησε τις υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν και αποφάσισε την απονομή των υποτροφιών στους διδακτορικούς φοιτητές κ.κ. Ιωάννη Χαχλαδάκη και Σωτήριο Παπαντωνίου. Και οι δύο φοιτητές είναι εξαίρετα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών τους έχουν να επιδείξουν εκτός από υψηλού επιπέδου ερευνητικό έργο και εξαίρετο χαρακτήρα.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο κ. Μιχάλης Μαρακάκης, Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων που έκανε και την απονομή δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά αλλά και τιμή να στεκόμαστε δίπλα στους φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης οι οποίοι με τη σκληρή δουλειά τους προάγουν την επιστήμη. Την εποχή αυτή όσο ποτέ άλλοτε ο τόπος μας και η χώρα μας γενικότερα έχει ανάγκη από τέτοια μυαλά, τα οποία είναι η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα η οποία ειδικά τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο τόσο στους βραβευόμενους διδακτορικούς φοιτητές όσο και σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης για την έρευνα που διεξάγουν και την συνεισφορά τους στην επιστήμη.»

Νεα

Νέο
20/06/2024
Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
16/05/2024
«Green School by Τράπεζα Χανίων» για την ενδυνάμωση της περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
26/04/2024
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Digital School by Τράπεζα Χανίων»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο
24/01/2024
Προσπάθειες απάτης μέσω απατηλής σελίδας
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
07/12/2023
«Green School byΤράπεζα Χανίων» για την ενδυνάμωση της περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
27/09/2023
Η ηθική τραπεζική ως απάντηση στις σύγχρονες προκλήσεις στο επίκεντρο του Συνεδρίου που διοργάνωσε η Τράπεζα Χανίων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
09/07/2023
Ξεκινούν οι διαδικασίες για την μετατροπή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων σε ΑΕ. Έλαβε έγκριση από την Γενική Συνέλευση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο
15/06/2023
Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτίο Τύπου
09/05/2023
Νέα στήριξη στους δανειολήπτες από την Τράπεζα Χανίων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ