23/02/2018: Δελτίο Τύπου: Συνάντηση του Προέδρου Δ.Σ. της Τράπεζας με τον Υπουργό Οικονομικών

 
 

Με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, κ. Μιχάλης Μαρακάκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επαφών του πρώτου με θεσμικούς παράγοντες της Κρήτης και τοπικές επιχειρηματικές μονάδες. Η συνάντηση έλαβε χώρα στο κατάστημα της Τράπεζας στο Ηράκλειο, επί της Λεωφόρου Κνωσού 212.

 

Ο κ. Μαρακάκης είχε την ευκαιρία να καλοσωρίσει τον Υπουργό Οικονομικών στο κατάστημα της Τράπεζας όπου του παρουσίασε εν συντομία την ταυτότητα και την δραστηριότητα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων. Επιπλέον, οι κ.κ. Τσακαλώτος και Μαρακάκης συνομίλησαν για θέματα που αφορούσαν την πορεία της Ελληνικής οικονομίας και της οικονομίας της Κρήτης ειδικότερα, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το τραπεζικό σύστημα συνολικά, τον θεσμό των συνεταιριστικών τραπεζών και τον σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν σε τοπικό επίπεδο.

 

Μετά την συνάντηση, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, κ. Μιχάλης Μαρακάκης δήλωσε ¨Σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Υπουργό Οικονομικών για ζητήματα οικονομίας, τοπικής ανάπτυξης αλλά και για  την πορεία του Τραπεζικού κλάδου. Αναφερθήκαμε επίσης και σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τις Συνεταιριστικές Τράπεζες και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την στάση του Υπουργού, ο οποίος βρίσκεται πάντα έμπρακτα δίπλα στον θεσμό των Συνεταιριστικών Τραπεζών αλλά και στην Τράπεζα μας αναγνωρίζοντας το έργο μας.¨

 

O κ. Τσακαλώτος βρίσκεται σήμερα στην Κρήτη προκειμένου να παραστεί ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που πραγματοποιούν το Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το Οικονομικό Επιμελητήριο–Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος–Τμήμα Ανατολικής Κρήτης με θέμα «Έξοδος & ανάπτυξη με την κοινωνία σύμμαχο».