16/4/2014: Δελτίο Τύπου: Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα κοινωνικά παντοπωλεία και συσσίτια των Χανίων και τις Άγιες ημέρες του Πάσχα

 
 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων δείχνοντας την αλληλεγγύη της και συνεπής στη δέσμευσή της στέκεται και φέτος το Πάσχα κοντά στους συμπολίτες μας στα Χανιά προσφέροντας 5 τόνους κρεατικών σε κοινωνικά παντοπωλεία και συσσίτια των Χανίων.  

Για άλλη μια φορά, την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Απριλίου παραδόθηκαν σε 13 φορείς και κοινωνικές δομές της πόλης των Χανίων οι συγκεκριμένες ποσότητες κρεατικών οι οποίες στη συνέχεια διοχετεύτηκαν σε πολίτες που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα οι φορείς στους οποίους προσφέρθηκαν τα προϊόντα είναι:

1)      Κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Χανίων

2)      Κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Πλατανιά

3)      Παντοπωλείο αλληλεγγύης Χαλέπας του συλλόγου Κύτταρο

4)      Κεντρικό Συσσίτιο Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκορώνου

5)      Αννουσάκειο Θεραπευτήριο / Ίδρυμα Καστελίου

6)      Φιλόπτωχο συσσίτιο Σπλάντζιας

7)      Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Παχιανών

8)      Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών

9)      Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Χώρας

10)   Συσσίτιο Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου (Τριμάρτυρη)

11)   Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών

12)   Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου Καλαμακίου

13)   Ενοριακό Κέντρο Αγίου Νικολάου Σούδας

Η συγκεκριμένη ενέργεια επιβεβαιώνει έμπρακτα τη δέσμευση της Τράπεζας για την υλοποίηση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει ξεκινήσει, με στόχο να βοηθάει συμπολίτες που έχουν πραγματικές ανάγκες ειδικότερα σε μια τέτοια περίοδο. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων αποδεικνύει και με αυτή της την πρωτοβουλία το αίσθημα ευθύνης το οποίο χαρακτηρίζει τη λειτουργία της και το ρόλο της ως ενεργό κομμάτι της κοινωνίας.

Σημειώνεται τέλος ότι τα προϊόντα που προσφέρθηκαν ήταν αγορασμένα από ντόπια επιχείρηση, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό επιπρόσθετα την τοπική κοινωνία και οικονομία.