30/4/2013: Δελτίο Τύπου: Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων κοντά σε κοινωνικά παντοπωλεία και συσσίτια των Χανίων και τις ημέρες του Πάσχα

 
 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, συνεπής στη δέσμευσή της για τη στήριξη των κοινωνικών παντοπωλείων και συσσιτίων των Χανίων, αποφάσισε και τις ημέρες του Πάσχα να σταθεί πλάϊ στους συμπολίτες μας στα Χανιά προσφέροντας 3,5 τόνους αρνιού.

Έτσι, σήμερα 30 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε η παράδοση των συγκεκριμένων ποσοτήτων αρνιού σε 13 φορείς και κοινωνικές δομές της πόλης των Χανίων οι οποίοι στη συνέχεια τα διοχετεύουν σε πολίτες που τα έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα οι φορείς στους οποίους προσφέρθηκαν τα προϊόντα είναι:

1) Κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Χανίων

2) Κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Πλατανιά

3) Παντοπωλείο αλληλεγγύης Χαλέπας του σύλλόγου Κύτταρο

4) Κεντρικό Συσσίτιο Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκορώνου

5) Αννουσάκειο Θεραπευτήριο / Ίδρυμα Καστελίου

6) Φιλόπτωχο  Συσσίτιο Σπλάντζιας

7) Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Παχιανών

8) Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων

9) Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών

10) Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης Νέας Χώρας

11) Συσσίτιο Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου (Τριμάρτυρη)

12) Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών

13) Σύσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου Καλαμακίου

Η συγκεκριμένη ενέργεια, όπως και όλες οι προηγούμενες τους τελευταίους μήνες εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας για την κάλυψη πραγματικών αναγκών συμπολιτών μας στα Χανιά σε αυτή την περίοδο της κρίσης. Έτσι και με την ενέργεια αυτή αποδεικνύεται έμπρακτα ο χαρακτήρας της Τράπεζας ώς συνεταιριστική καλύπτοντας πραγματικές ανάγεκς των πολιτών και όντας ενεργό μέλος της κοινωνίας των Χανίων.

Σημειώνεται ότι όλα τα προϊόντα που προσφέρει η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων είναι αγορασμένα από ντόπιους παραγωγούς κάτι το οποίο ενισχύει πρόσθετα την τοπική κοινωνία και οικονομία.