27/9/2013: Δελτίο Τύπου: Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων συνεχίζει τη στήριξή της στα κοινωνικά παντοπωλεία και συσσίτια των Χανίων

 
 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανιών, συνεχίζοντας την υλοποίηση του προγράμματος στήριξης κοινωνικών παντοπωλείων και συσσιτίων των Χανίων προσέφερε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 10 τόνους πατάτας.

Για ακόμα μία φορά η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανιών στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας στα Χανιά προσφέροντας τους προϊόντα πρώτης ανάγκης καλύπτοντας πραγματικές τους ανάγκες. Πραγματοποιήθηκε έτσι σήμερα η παράδοση της συγκεκριμένης ποσότητας πατάτας σε 12 φορείς και κοινωνικές δομές της πόλης των Χανίων οι οποίοι στη συνέχεια τα διοχετεύουν σε πολίτες που έχουν ανάγκη. Οι φορείς στους οποίους προσφέρθηκαν τα προϊόντα είναι:

1)      Κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Χανίων

2)      Κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Πλατανιά

3)      Παντοπωλείο αλληλεγγύης Χαλέπας του συλλόγου Κύτταρο

4)      Κεντρικό Συσσίτιο Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκορώνου

5)      Αννουσάκειο Θεραπευτήριο / Ίδρυμα Καστελίου

6)      Φιλόπτωχο συσσίτιο Σπλάντζιας

7)      Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Παχιανών

8)      Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών

9)      Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Χώρας

10)   Συσσίτιο Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου (Τριμάρτυρη)

11)   Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών

12)   Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου Καλαμακίου

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων συνεπής στη δέσμευσή της συνεχίζει να υλοποιεί το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει ξεκινήσει, με στόχο να βοηθάει στο βαθμό που μπορεί, συμπολίτες μας που έχουν πραγματικές ανάγκες και δοκιμάζονται αυτή την περίοδο που η οικονομική κρίση έχει πλήξει τα περισσότερα ελληνικά νοικοκυριά. Όντας ενεργό κομμάτι της κοινωνίας, η Τράπεζα θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα να προσφέρει βασικά προϊόντα διατροφής αποδεικνύοντας και με τον τρόπο αυτό το αίσθημα ευθύνης το οποίο χαρακτηρίζει τη λειτουργία της.