19/12/2013: Δελτίο Τύπου: Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων στηρίζει κοινωνικά παντοπωλεία και συσσίτια των Χανίων τις ημέρες των Χριστουγέννων

 
 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανιών και τις ημέρες των Χριστουγέννων δείχνει την αλληλεγγύη της στους συμπολίτες μας προσφέροντας 6 τόνους χοιρινού κρέατος σε κοινωνικά παντοπωλεία και συσσίτια των Χανίων.

Συνεπής στη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα στους Χανιώτες καλύπτοντας πραγματικές τους ανάγκες ειδικά σε μια περίοδο που ο λαός μας συνεχίζει να δοκιμάζεται από την παρατεταμένη οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση 6 τόνων χοιρινού κρέατος σε κοινωνικές δομές της πόλης των Χανίων και ακολούθως αυτές τα διοχέτευσαν σε πολίτες που έχουν ανάγκη. Οι φορείς στους οποίους προσφέρθηκαν τα προϊόντα είναι:

1)      Κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Χανίων

2)      Κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Πλατανιά

3)      Παντοπωλείο αλληλεγγύης Χαλέπας του συλλόγου Κύτταρο

4)      Κεντρικό Συσσίτιο Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκορώνου

5)      Αννουσάκειο Θεραπευτήριο

6)      Φιλόπτωχο συσσίτιο Σπλάντζιας

7)      Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Παχιανών

8)      Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών

9)      Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Χώρας

10)   Συσσίτιο Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου (Τριμάρτυρη)

11)   Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών

12)   Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου Καλαμακίου

 

Και με τη συγκεκριμένη ενέργεια η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων αποδεικνύει έμπρακτα τον χαρακτήρα της ως ενεργό μέλος της κοινωνίας των Χανίων. Μέλημά μας είναι να βοηθάμε στο βαθμό που μπορούμε συμπολίτες μας παρέχοντάς τους προϊόντα πρώτης ανάγκης ειδικά σε μια τέτοια περίοδο. Με αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσουμε και το επόμενο διάστημα να λειτουργούμε και να υλοποιούμε το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχουμε ξεκινήσει.