25/6/2011: Παρουσίαση του νέου website της Τράπεζας

 
 

Η επίσημη παρουσίαση του επανασχεδιασμένου διαδικτυακού τόπου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων έγινε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας.

Η ανανεωμένη σελίδα www.chaniabank.gr χαρακτηρίζεται από την πελατοκεντρική προσέγγιση και παρουσίαση της πληροφορίας η οποία  διαχωρίστηκε σε τρεις κεντρικές ενότητες, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε επισκέπτη.

Η νέα σελίδα προσφέρει πλήθος πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα της Τράπεζας Χανίων για ιδιώτες αλλά και για επιχειρηματίες ενώ ταυτόχρονα ο χρήστης αντλεί πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας της Τράπεζας και τη φιλοσοφία της, για την κοινωνική της προσφορά αλλά και για το ανθρώπινο δυναμικό της .  Μέσα από το www.chaniabank.gr ο χρήστης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και τις υπόλοιπες εταιρείες, του δυναμικά αναπτυσσόμενου Ομίλου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Μέσω των χρωματικών συνδιασμών που ακολουθούν την εταιρική ταυτότητα της τράπεζας, οπτικοποείται το κεντρικό μενού και τα υπομενού, βοηθώντας τον επισκέπτη να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται. Το περιβάλλον πλοήγησης καθοδηγεί ξεκάθαρα τον επισκέπτη ενώ οι γραμματοσειρές που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ευανάγνωστες και με επαρκή αντίθεση ώστε η ανάγνωση να είναι ξεκούραστη.

Περαιτέρω έχουν ενσωματωθεί χρήσιμα εργαλεία τα οποία, σε συνδυασμό με το e-banking της Τράπεζας δίνουν την ευκαιρία στο χρήστη να τακτοποιήσει πλήθος τραπεζικών συναλλαγών ευκολα, γρήγορα και με ασφάλεια 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα.

Η διοίκηση της Τράπεζας, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του διαδικτύου δημιούργησε ομάδα έργου αποτελούμενη από στελέχη της Τράπεζας και της Next Step EΠΕ. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η ομάδα έργου ανέλυσε τη φιλοσοφία του σχεδιασμού της σελίδας, τους στόχους και τα μελλοντικά βήματα που πρέπει να γίνουν για την ιστοσελίδα. Στο αμέσως επόμενο διάστημα το www.chaniabank.gr θα είναι διαθέσιμο και στα Αγγλικά ενώ θα ακολουθήσει η δυνατότητα πρόσβασης από κινητό τηλέφωνο.