23/9/2008: Νέο Κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων στα Μυσσίρια Ρεθύμνου

 
 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων στα πλαίσια της ανάπτυξης του δικτύου της προχώρησε στην έναρξη λειτουργίας του νέου υποκαταστήματός της στα Μυσσίρια Ρεθύμνου και επί των οδών Πατριάρχου Αθηναγόρα και Πικατώρου 2. Το νέο υποκατάστημα που αποτελεί το 12ο της Τράπεζας στη Δυτική Κρήτη και 24ο συνολικά, ξεκίνησε τις εργασίες του τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008.

Το νέο κατάστημα, δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής να απολαύσουν μια πλήρη σειρά τραπεζικών υπηρεσιών και προϊόντων δίνοντας έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση των συναλλακτικών και επενδυτικών τους αναγκών.

Στο Κατάστημα των Μυσσιρίων, οι Πελάτες της Τράπεζας έχουν την ευχέρεια να χρησιμοποιήσουν ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων, όπως:

  • Τραπεζική Εξυπηρέτηση μέσω Α.Τ.Μ. σε 24ωρη βάση
  • Καταθέσεις και Επενδυτικά Προϊόντα
  • Στεγαστικά, Καταναλωτικά, Προσωπικά Δάνεια
  • Επαγγελματικά Δάνεια
  • Ασφαλιστικά Προϊόντα

Με την επέκτασή της στα Μυσσίρια Ρεθύμνου, η Τράπεζα Χανίων συνεχίζει τη στρατηγική της ανάπτυξη στο νομό Ρεθύμνου και γενικότερα στη Δυτική Κρήτη, εξυπηρετώντας έτσι τις συναλλακτικές ανάγκες μιας σημαντικής περιοχής του νησιού, μέσω του ολοκληρωμένου δικτύου καταστημάτων και Α.Τ.Μ. που διαθέτει.

«Κεφάλαιό μας….ο άνθρωπος!»