29/10/2007: Πρόσκληση στα εγκαίνια του νέου κτιρίου Διοίκησης και Κεντρικού Καταστήματος

 
 

Αγαπητοί Συνέταιροι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση των εργασιών ανέγερσης και εξοπλισμού του νέου κτιρίου της Διοίκησης και Κεντρικού Καταστήματος της Τράπεζας, μια ιδέα που πρωτοξεκίνησε το 2002 και ολοκληρώθηκε το 2007 στο χώρο όπου στεγαζόταν το παραδοσιακό καφενείο «Ρέμβη» στην πόλη των Χανίων, στον ιστορικό δρόμο που οδηγεί στην οικία του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του κτιρίου Διοίκησης και Κεντρικού Καταστήματος της Τράπεζάς μας, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2007 και ώρα 19:00, στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου 28-32 & Μιχελιδάκη, στον τόπο όπου η Τράπεζα έκανε τα πρώτα της βήματα πριν 12 χρόνια υποστηριζόμενη από όλους σας.

Πάνω στη δική σας εμπιστοσύνη χτίστηκε μία σχέση, μία ιστορία και ένα κοινό όραμα που σήμερα σηματοδοτείται με το νέο ιδιόκτητο κτίριο που κοσμεί αρχιτεκτονικά την πόλη. Η Διοίκηση της Τράπεζας θα χαρεί ιδιαίτερα με την συμμετοχή σας στην «γιορτή» μας αυτή.

Πορευόμαστε στο μέλλον με τις ρίζες μας στα Χανιά, αγκαλιάζουμε την Κρήτη ολόκληρη και απλώνουμε την δύναμή μας σε όλη την Ελλάδα στέλνοντας ένα μήνυμα συνεργασίας που έχει για προτεραιότητά του τον άνθρωπο.

Κεφάλαιό μας… ο άνθρωπος!