2/11/2006: Επιλογή Προσωπικού

 
 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων θα προσλάβει σταδιακά δέκα (10) υπαλλήλους για τη στελέχωση των Καταστημάτων της στο Νομό Χανίων και στο Νομό Ρεθύμνης. Για το σκοπό αυτό δέχεται αιτήσεις υποψηφίων για το διάστημα 01-24 Νοεμβρίου 2006.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Απαραίτητα στοιχεία υποψηφίων:

 1. Τουλάχιστον Απολυτήριο Λυκείου.
 2. Καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών και της αγγλικής γλώσσας.
 3. Ηλικία μέχρι 30 ετών (για τους αποφοίτους Λυκείου) και μέχρι 35 ετών (για τους πτυχιούχους Γ'βάθμιας εκπαίδευσης). Δηλαδή, ημερομηνία γέννησης 01/01/1976 και 01/01/1971 αντίστοιχα.
 4. Κατοικία στο Ν. Χανίων ή στο Ν. Ρεθύμνης ή καταγωγή από την περιοχή και πρόθεση κατοικίας στη Δ. Κρήτη.
 5. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (οι άρρενες, κατά την περίοδο πρόσληψης).
 6. Οποιεσδήποτε σχετικές δεξιότητες, ειδικότερες σπουδές ή πρόσθετες γνώσεις (πληροφορική, λογιστική, ξένες γλώσσες κλπ), θα ληφθούν ιδιαίτερα υπόψη κατά την επιλογή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

 1. Ικανότητα Επικοινωνίας, προσανατολισμός στον πελάτη.
 2. Ομαδικότητα και δυνατότητα συνεργασίας.
 3. Εξειδικευμένες γνώσεις στο χρηματοοικονομικό κλάδο.
 4. Ευελιξία / Προσαρμοστικότητα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Η διαδικασία επιλογής θα περιλαμβάνει:

 1. Γραπτή δοκιμασία καταλληλότητας (κατανόηση ελληνικού και αγγλικού κειμένου, μαθηματικός συλλογισμός, επίλυση οικονομικών προβλημάτων, περιγραφή προσωπικότητας).
 2. Προσωπική συνέντευξη για όσους προκριθούν από τη γραπτή δοκιμασία.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Οι υποψήφιοι θα υποβάλουν αίτηση (πλήρως συμπληρωμένη) σε ειδικό έντυπο της Τράπεζας που θα συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, πρόσφατη φωτογραφία και απλές φωτοτυπίες των αποδεικτικών σπουδών, πτυχίων ξένων γλωσσών κλπ, στα Γραφεία Διοίκησης της Τράπεζας στα Χανιά και στο Κατάστημα Ρεθύμνου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (08:00-15:30).

Πληροφορίες: Τμήμα Εκπαίδευσης, αρ. τηλ: 28210-25543.

Για να κάνετε λήψη της αίτησης σε ηλεκτρονική μορφή* (PDF, 164 Kb) κάντε κλικ εδώ.


 

† Το έγγραφο σε αυτή τη σελίδα είναι αρχείο pdf και για την ανάγνωσή του χρειάζεται το λογισμικό Adobe Acrobat Reader. Για να κάνετε λήψη αυτής της εφαρμογής δωρεάν παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη σύνδεση για να μεταβείτε στον ιστότοπο της Adobe (ανοίγει σε νέο παράθυρο). Αν και η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων παίρνει κάθε δυνατή προφύλαξη για να διασφαλίσει ότι όλα τα αρχεία που είναι διαθέσιμα για λήψη είναι απαλλαγμένα από ιούς, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι τα αρχεία αυτά είναι απαλλαγμένα από ιούς ή παρόμοια επιβλαβή προγράμματα. Για το λόγο αυτό από την πλευρά της, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημία που προκύπτει εξαιτίας της χρήσης αρχείων που μεταφορτώθηκαν από τον ιστότοπό της, όπως αναφέρεται και στους όρους χρήσης. Επομένως πριν από τη χρήση κάθε αρχείου που κάνετε λήψη, παρακαλούμε να το ελέγχετε χρησιμοποιώντας κάποιο λογισμικό προστασίας από ιούς.