1/12/2005: Ανακοίνωση Θέσης Εργασίας: Προσωπικό Βάσης για την περιοχή Μεσαράς (Νοτιοδυτικού Ν. Ηρακλείου)

 
 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων στα πλαίσια του Επιχειρηματικού Σχεδίου 2005-2009 προτίθεται να εμπλουτίσει τα καταστήματα της Ανατολικής Κρήτης με προσωπικό με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΑΣΗΣ (Θέσεις 3)

Το προσωπικό αυτό θα καλύψει, μετά από εκπαίδευση, θέσεις εκτέλεσης βασικών τραπεζικών εργασιών. Με βάση την οργανωτική δομή της Τράπεζας, οι θέσεις αυτές είναι υπεύθυνες και έχουν εμπλουτισμένες αρμοδιότητες και σημαντικές δυνατότητες εξέλιξης.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν αυξημένη ευχέρεια επαφής με τον πελάτη και ικανότητα εκτέλεσης εργασιών με ακρίβεια και συνέπεια. Πρέπει ακόμη να έχουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου (πτυχίο Ανωτ. Σχολής ή ΤΕΙ θα ληφθεί υπόψη στη διαδικασία επιλογής) και ηλικία 20-30 ετών.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, γενικές γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (οι άρρενες). Επίσης, πρέπει να έχουν μόνιμη κατοικία στην ευρύτερη περιοχή Μεσαράς, όπως ορίζεται από τα όρια των Δήμων Τυμπακίου, Μοιρών, Γόρτυνας, Ζαρού, Κόφινα, Ρούβα, Αγ. Βαρβάρας. Η προϋπόθεση αυτή αποδεικνύεται με σχετικό πιστοποιητικό των δημοτικών υπηρεσιών των αναφερόμενων Δήμων και μόνο.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει: γραπτή δοκιμασία ικανοτήτων και καταλληλότητας (κατανόηση ελληνικού και αγγλικού κειμένου, μαθηματικός συλλογισμός, επίλυση οικονομικών προβλημάτων, περιγραφή προσωπικότητας) και προσωπική συνέντευξη.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση (υπόδειγμα της οποίας θα παραλάβουν από τα Καταστήματα της Τράπεζας ή τον ιστότοπο της Τράπεζας www.chaniabank.gr ή τα Γραφεία Διοίκησης της Τράπεζας στο Κεντρικό Κατάστημα στα Χανιά) συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα και πρόσφατη φωτογραφία μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2005. Οι αιτήσεις παραδίδονται ή ταχυδρομούνται στις εξής διευθύνσεις (ταχυδρομική ημερομηνία αποστολής έως 16/12/2005):

 1. ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ
  Διοίκηση και Κεντρικό Κατάστημα
  Ελ. Βενιζέλου 34
  73134 Χανιά
  Τηλ.: 28210-25543

 2. ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ
  Κεντρικό Κατάστημα Ηρακλείου
  25ης Αυγούστου 19  
  71202 Ηράκλειο
  Τηλ.: 2810-302370

 3. ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ
  Κατάστημα Μοιρών
  25ης Μαρτίου
  70400 Μοίρες
  Τηλ.: 28920-27780

Για να κάνετε λήψη της αίτησης σε ηλεκτρονική μορφή* (PDF, 193 Kb) κάντε κλικ εδώ.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μελετήσουν προσεκτικά την προκήρυξη και να συμπληρώσουν την αίτησή τους με πληρότητα. Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Εκπαίδευσης της Τράπεζας, Ελ. Βενιζέλου 34, Χανιά, τηλ.: 28210-25543.

 


*Το έγγραφο σε αυτή τη σελίδα είναι αρχείο pdf και για την ανάγνωσή του χρειάζεται το λογισμικό Adobe Acrobat Reader. Για να κάνετε λήψη αυτής της εφαρμογής δωρεάν παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη σύνδεση για να μεταβείτε στον ιστότοπο της Adobe (ανοίγει σε νέο παράθυρο). Αν και η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων παίρνει κάθε δυνατή προφύλαξη για να διασφαλίσει ότι όλα τα αρχεία που είναι διαθέσιμα για λήψη είναι απαλλαγμένα από ιούς, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι τα αρχεία αυτά είναι απαλλαγμένα από ιούς ή παρόμοια επιβλαβή προγράμματα. Για το λόγο αυτό από την πλευρά της, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημία που προκύπτει εξαιτίας της χρήσης αρχείων που μεταφορτώθηκαν από τον ιστότοπό της, όπως αναφέρεται και στους όρους χρήσης. Επομένως πριν από τη χρήση κάθε αρχείου που κάνετε λήψη, παρακαλούμε να το ελέγχετε χρησιμοποιώντας κάποιο λογισμικό προστασίας από ιούς.