9/1/2009: Ανακοίνωση Θέσης Εργασίας: Διευθυντής Καταστήματος (Κωδ. Η-Δ)

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων προτίθεται να προσλάβει:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (Κωδ. Η-Δ)

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν:

1. Πτυχίο Ανώτατης εκπαίδευσης κατά προτίμηση οικονομικής κατεύθυνσης (το μεταπτυχιακό δίπλωμα θα συνεκτιμηθεί).
  2. Πλήρη εξοικείωση με το περιβάλλον και την χρήση Η/Υ.
  3. Καλή γνώση Αγγλικών.
  4. Ηλικία 30-55 ετών.
  5. Μόνιμη κατοικία στη πόλη του Ηρακλείου.
  6. Αναπτυγμένες ικανότητες διαπραγμάτευσης, υψηλές δυνατότητες επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πελατείας, πνεύμα ομαδικής εργασίας, αναλυτική και τεκμηριωμένη σκέψη, αξιοπιστία καθώς και όρεξη για εργασία.

Η Τράπεζα εξασφαλίζει στο προσωπικό της εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, περιθώρια βελτίωσης και ανάπτυξης, δυνατότητα πρωτοβουλίας, πρόσβαση σε καινοτόμες τεχνολογίες και ένα περιβάλλον πρωτοποριακό για την επαγγελματική εξέλιξη των εργαζομένων της. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση, υπόδειγμα της οποίας μπορούν να παραλάβουν από τα καταστήματα της Τράπεζας ή online κάνοντας κλικ εδώ (Adobe® PDF*,87Kb), συνοδευόμενη από το βιογραφικό τους σημείωμα και πρόσφατη φωτογραφία.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 30 Ιανουαρίου 2009.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού της Τράπεζας.

* Αν και η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων παίρνει κάθε δυνατή προφύλαξη για να διασφαλίσει ότι όλα τα αρχεία που είναι διαθέσιμα για λήψη είναι απαλλαγμένα από ιούς, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι τα αρχεία αυτά είναι απαλλαγμένα από ιούς ή πρόμοια επιβλαβή προγράμματα. Για το λόγο αυτό από την πλευρά της, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημιά που προκύπτει εξαιτίας της χρήσης αρχείων που μεταφορτώθηκαν από τον δικτυακό τόπο της, όπως αναφέρεται και στους όρους χρήσης. Επομένως πριν από τη χρήση κάθε αρχείου που κάνετε λήψη, παρακαλούμε αν το ελέγχετε χρησιμοποιώντας κάποιο λογισμικό προστασίας από ιούς.