30/7/2007: Ανακοίνωση Θέσης Εργασίας: Υπάλληλος Καταστήματος (Κωδ. Π-Υ)

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων προτίθεται να προσλάβει:

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ, Ν. ΧΑΝΙΩΝ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (Κωδ. Π-Υ)

Υπαλλήλους για τη στελέχωση του καταστήματος με χρηματοοικονομικές γνώσεις.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν:

1. Πτυχίο Ανωτάτης εκπαίδευσης κατά προτίμηση οικονομικής κατεύθυνσης (το μεταπτυχιακό δίπλωμα θα συνεκτιμηθεί).
  2. Πλήρης εξοικείωση με το περιβάλλον και την χρήση Η/Υ.
  3. Καλή γνώση Αγγλικών.
  4. Ηλικία 22-35 ετών, με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άρρενες.
  5. Μόνιμη κατοικία στο Δήμο Πελεκάνου.
  6. Αναπτυγμένες ικανότητες διαπραγμάτευσης, υψηλές δυνατότητες επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πελατείας, πνεύμα ομαδικής εργασίας, αναλυτική και τεκμηριωμένη σκέψη, αξιοπιστία καθώς και όρεξη για εργασία.

Οποιαδήποτε προηγουμένη εμπειρία σε αντίστοιχη θέση δεν είναι απαραίτητη αλλά θα συνεκτιμηθεί.

Η Τράπεζα εξασφαλίζει στο προσωπικό της εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, περιθώρια βελτίωσης και ανάπτυξης, δυνατότητα πρωτοβουλίας, πρόσβαση σε καινοτόμες τεχνολογίες και ένα περιβάλλον πρωτοποριακό για την επαγγελματική εξέλιξη των εργαζομένων της. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση, υπόδειγμα της οποίας μπορούν να παραλάβουν από τα καταστήματα της Τράπεζας ή online κάνοντας κλικ εδώ (Adobe® PDF*,87Kb), συνοδευόμενη από το βιογραφικό τους σημείωμα και πρόσφατη φωτογραφία.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 30 Αυγούστου 2007.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού της Τράπεζας. Οι αιτήσεις, με την ένδειξη "Υπόψη: Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού", παραδίδονται ή ταχυδρομούνται στις εξής διευθύνσεις:

• Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, Ελ. Βενιζέλου 28-32, 73132 Χανιά
  • Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, Κατάστημα Παλαιόχωρας, 73001 Παλαιόχωρα

*Αν και η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων παίρνει κάθε δυνατή προφύλαξη για να διασφαλίσει ότι όλα τα αρχεία που είναι διαθέσιμα για λήψη είναι απαλλαγμένα από ιούς, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι τα αρχεία αυτά είναι απαλλαγμένα από ιούς ή πρόμοια επιβλαβή προγράμματα. Για το λόγο αυτό από την πλευρά της, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημιά που προκύπτει εξαιτίας της χρήσης αρχείων που μεταφορτώθηκαν από τον δικτυακό τόπο της, όπως αναφέρεται και στους όρους χρήσης. Επομένως πριν από τη χρήση κάθε αρχείου που κάνετε λήψη, παρακαλούμε αν το ελέγχετε χρησιμοποιώντας κάποιο λογισμικό προστασίας από ιούς.