Μέσω καταστημάτων

 
 

Μέσω καταστημάτων

Για την κάλυψη των υποχρεώσεών σας, τα απαιτούμενα ποσά μεταφέρονται με ασφάλεια, απλά και γρήγορα σε άλλες τράπεζες του εσωτερικού ή εξωτερικού μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Επιπλέον, επωφεληθείτε των διευκολύνσεων του Ενιαίου Χώρου Πληρωμών σε Ευρώ και πραγματοποιήστε μεταφορά χρημάτων σε τράπεζες εγκατεστημένες σε χώρες εντός SEPA (Ενιαίος Χώρος Πληρωμών σε Ευρώ), με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις όπως στην Ελλάδα. Απλά, εσείς επισκεφτείτε ένα από τα Καταστήματά μας και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Για τις πληρωμές των λογαριασμών και των λοιπών υποχρεώσεών σας, απλά ελάτε στο κατάστημά μας μαζί με το αποδεικτικό της οφειλής σας (λογαριασμός, εκκαθαριστικό κλπ) και εξοφλήστε τις πάσης φύσεως οφειλές σας.

Εναλλακτικά, συμπληρώστε μια πάγια εντολή άμεσης χρέωσης και ξεγνοιάστε από τις αυστηρές καταληκτικές ημερομηνίες και το τρέξιμο για την πληρωμή των λογαριασμών σας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, Δ.Ε.Υ.Α.) και λοιπών οικονομικών υποχρεώσεών σας (σταθερής τηλεφωνίας, internet, ασφαλιστικές εισφορές, ασφαλιστήρια ζωής, αυτοκινήτου κλπ).

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και απαλλαγείτε μία και έξω από τον όγκο των επαναλαμβανόμενων οικονομικών σας υποχρεώσεων αφού θα εξοφλούνται αυτόματα μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.