Μέσω καταστημάτων

 
 

Μέσω καταστημάτων

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, μέσω του εξειδικευμένου και αξιόπιστου προσωπικού της, εγγυάται την ασφαλή μεταφορά κεφαλαίων και την αποτελεσματική διαχείριση των πληρωμών της επιχείρησής σας. Κερδίζετε έτσι πολύτιμο χρόνο, χωρίς να αναλώνεστε στην διεκπεραίωση χρονοβόρων επαναλαμβανόμενων οικονομικών υποχρεώσεων. Έτσι αποδίδετε καλύτερα, συγκεντρώνεστε στις πραγματικές τρέχουσες ανάγκες της επιχείρησής σας, αναβαθμίζετε την ποιότητα της εργασίας σας, μειώνετε μακροπρόθεσμα τα λειτουργικά έξοδα!

Πληρωμές οικονομικών υποχρεώσεων: Αυξήστε κατακόρυφα την προσωπική σας απόδοση και ευελιξία προς όφελος της επιχείρησής σας. Εμπιστευτείτε την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων για την διαχείριση των οικονομικών υποχρεώσεων της επιχείρησής σας.

Εναλλακτικά, συμπληρώστε μια πάγια εντολή άμεσης χρέωσης και εξοικονομήστε ενέργεια και χρόνο χωρίς τρέξιμο στις αρμόδιες υπηρεσίες για την τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων της επιχείρησής σας.

Σας δίνεται η δυνατότητα για μεταφορά χρημάτων οικονομικά, γρήγορα και απλά, με σύγχρονα συστήματα πληρωμών σε άλλες τράπεζες του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού, μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων. Η Τράπεζά μας συμμετέχει στα εγχώρια και διεθνή συστήματα εκκαθάρισης και συστήματα πληρωμών. Κατά συνέπεια, η επιχείρησή σας απολαμβάνει τα οφέλη που παρέχει ο Ενιαίος Χώρος Πληρωμών σε Ευρώ – SEPA (Single Euro Payments Area). Επισκεφτείτε ένα από τα Καταστήματά μας και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!